En liten update og ..

En liten update og litt om hva som kommer til å skje den neste uka!                                                               Nightwish - Amaranth


Har ikke skjedd så veldig mye denne uka her egentlig.. Men kan da komme med en liten update allikevel!

Mandag: feiret vi bursdagen til broren min og ene søskenbarnet våres. Grillet og koste oss! Heldige var vi da ihvertfall for verre vær enn det som var på kvelden/natta den dagen har jeg aldri vært borti før! Etter som det jeg har hørt ihvertfall så var det borti 93 lyn pr. minutt ellrno.. Og det er en del!

Tirsdag: skjedde det ikke stort.. Jeg og mamma ble alene og gikk oss en tur opp til kjæresten til mamma. Senere på kvelden kom Marlene til meg. Hun skulle ligge over for hun skulle være med meg til Odalen i noen dager.

Onsdag-fredag: Som sagt så var Marlene med meg til Odalen og vi hadde tatt på oss oppgaven å male gjerdet for å få tjent inn noen ferie penger. :p I tillegg så var jeg en liten tur på "jobb", vi var en tur på stranda og en tur på Bella og spiste kjempegod kebab! På fredagen øvelseskjørte jeg fra Disenå til Stange. Og før jeg reiste skrev jeg det her på facebook: Oppfordrer alle sauer, kuer og mennesker på strekningen Disi-Stange om å holde seg inne i noen timer, 'cause... Winnie is on the road! ;p
Det merkelige med det der var at.. sauene, kuene og menneskene ikke holdt seg inne, men alle holdt seg på venstre siden! Så jeg fikk absolutt ingen hindringer på turen min over til Stange.. hmm.. merkelig!

Fredag-søndag: På fredagen kom Malin (min stesøster) over hit og skulle ligge over. Vi gikk opp og leide oss filmer og kjøpte godteri. På lørdagen kom Malin på kvelden, og vi satte oss for å se film idag å. Og jammen endte det ikke med at Malin skulle ligge hos oss en natt til! haha :p Stefaren min var å tattoverte seg i går. Hos samme mann som tattoverte meg, nemlig Bjørn. Han er så utrolig flink! og nok en gang klarte han å få til en tattoo som var ordentlig fin! Han tegnet den til og med på fri hånd! :O
Idag har vi grillet og kost oss masse, hele familien. Kjempe kos å være samlet hele gjengen ^^,

Mandag-torsdag:
Reiser vi faktisk på ferie.. Til Ärjeng i "minibuss! haha skal bli morsomt. To voksne og seks barn.. jaja trenger sikkert ikke å klage på energien på denna turen tenker jeg!

Da vi kommer hjem fra ferien så er det mas og kjas for å få alt på plass til lørdagen. Da skal vi nemlig feire mamma sin 40 års dag. Gru-gleder meg, for er litt spent på hva noen av dem som kommer,  kommer til å gjøre i fylla mot meg.. Har en følelse av at jeg må være litt forsiktig den dagen ja :p heheBle litt kjedelig innlegg detta her også.. men men..
Slenger med ett random bilde av meg ;)

Hva har du gjort den siste uka? denne helga?
Skal du noe spesielt til uka?

Blogges ;)

Én kommentar

Dreamie

19.jul.2010 kl.14:58

Nei, det er klart. Det er rett og slett ondskaps fullt! Har ikke gjort noe spes, skal kanskje til vestlandet til helgen ; )

Skriv en ny kommentar

winniejohnsendisenmyren

winniejohnsendisenmyren

17, Sør-Odal

Skriver om det meste som faller meg inn, men mest om hva som skjer i min hverdag. ;)

Kategorier

Arkiv

hits