"Jeg er så feit!"

Det tror jeg er den setningen jeg liker minst her i verden! Det at folk sier "åh, jeg er så feit!" enda dem ser ut som en fyrstikk der dem står... Det er så sykt irriterende!
Jeg kan ta meg selv som eksempel.. nei, jeg er ikke perfekt. Jeg har enkelte valker her og der. MEN jeg er IKKE feit!
Jeg kan ikke en gang huske å ha kalt meg selv feit. Jeg er fornøyd med meg selv akk sånn som jeg er og det er jeg selv som velger hvordan jeg skal takle den størrelsen jeg har på kroppen. Enda jeg har noen små valker her og der kan jeg gjøre meg sexy og tiltrekkende om jeg vil. Bare jeg prøver, kan jeg få til ALT! :D

Og dere som kaller dere feite mens dere er med venner og sånn.. Tenker dere på de andre rundt dere? De som kanskje veier mer enn deg og har mer kjøtt på kroppen.. Hvordan tror dere at de føler det når du kaller deg feit?
nei, antakeligvis tenker dere ikke på det for alt dere tenker på er deres egen kropp og hvor feite dere er.. Det er egentlig ganske synd, for alle burde lære seg og se positivt på seg selv og være fornøyd med den man er!
Hvis dere velger å bare tenke negativt om deres egen kropp så hold det for dere selv.. Eller ihvertfall vær litt forsiktig på hvor du sier at du er " feit" eller lignende, for det kan være noen rundt deg som har klart å få til å tenke positivt om seg selv og kroppen sin, og da kan du være den som ødelegger det den personen har bygd opp.


Er du enig eller mener du jeg er helt på bærtur?

 

Nå skal jeg faktisk finne meg ett stort glass brus og sjokoladen min, også skal jeg kose meg!

 

Blogges ;)

2 kommentarer

Martine :')

01.okt.2010 kl.22:33

enig!
Enig^^

Skriv en ny kommentar

winniejohnsendisenmyren

winniejohnsendisenmyren

17, Sør-Odal

Skriver om det meste som faller meg inn, men mest om hva som skjer i min hverdag. ;)

Kategorier

Arkiv

hits