Hurraaa!

Jeg satt og tenkte istad og da fant jeg ut at bloggen min er blitt 1 år! Tenk det.. 30. september i fjor lagde jeg meg blogg. Jeg som ALDRI skulle lage meg blogg :O Og nå har jeg holdt den gående i ett år (og noen dager).

Så da tenkte jeg at jeg kunne prøve å oppsummere det året i korte trekk. Se litt tilbake på det jeg har opplevd på ett år.
Jeg tar det mnd. for mnd. jeg tror jeg..

September/Oktober 09:
Bloggen ble starta, jeg var på Kiel båten med Anita og hennes fam. mye shopping og Mallis besøk, jeg var midt i en vanskelig periode med en person..

November 09:
Vi ordnet i stand til party, men det ble avlyst :( Jeg og Marlene hadde ett av våre smarte øyeblikk, Min gode venn Stein Robin fikk lappen og jeg gledet meg stooort til å komme til Stange hele tiden.. hmm.. lurer på hvorfor det (A) Hadde jeg egentlig gjort helt siden våren/sommeren.. hehe :p *forelsket*

Desember 09:
Ønskeliste ble lagt ut, vannet forsvant fra skolen (og kom raskt tilbake dessverre..)  Enda mer kjærlighetsinnlegg.. Kjetil - The Giant hadde konkurranse, Mer løøøv.. denne gangen to stk. som krangler om plassen i hue mitt, Jeg begynte å øvelseskjøre,  Jeg mistet oldemoren min :( En herlig juleferie, julaften og nyttårsaften!

Januar 10:
Jeg la ut videoen av meg og Marlene, Jeg tegnet tattooen min, Jeg hadde vunnet i Filmweb's julekalender, Enda mer krangling med en person jeg er såååå glad i (dere ser ironien, ikke sant?) Jeg var bekymret for min beste kompis ... Han hadde vært umulig ama :p haha Jeg og Anita har party på styrkerommet på skolen.

Februar 10:
Jeg har fått dilla på Kjetil - the giant og Marcus Ek, Noe nattebesøk av visse personer.. hehe En herlig (!) person tar del i livet mitt (men som jeg dessverre har mistet kontakten med igjen :'( ) NeYo Konsert i Oslo med Anita !!!

Mars 10:
Bestilte tattootime, Jessheim tur og så på Aleksander Denstad With, Hørte om Volbeat for første gang! <3 Jeg fant ut at Justin Timberlake er H-E-I-T!

April 10:
Jeg hadde bursdag, Jeg fikk beskjed om at jeg kom til å stryke i matte hvis jeg ikke fikk 2 ellr bedre på heldagsprøva.. Jeg og Anita serverte i 50 års lag, Jeg reiser å tattoverer meg.

Mai/Juni 10:
Blogget ikke stort i mai, men oppdaget Sirius og hans talent! Matte eksamen, Streik på skolen, sirkus besøk og en tur i Amadeus dyrepark, fant ut at vi slapp muntlig eksamen, strøk til slutt i matte, men sto på eksamen! Var på Jessheim og så på Sirius + Dj,  var på diverse fester, Vg lista topp 20 og sommerfeeerieeee!

Juli 10:
Opplevde verdens verste tordenvær! 93 lyn pr. minutt! Ferie i Årjäng, Feiring av mamma's 40 årsdag, jeg ville til Amsterdam og jeg fant drømmebilen.

August/september 10:
Skolestart, ny skole, nye folk, Hadde en herlig helg med blant andre Anita og Stein Robin under stange dagene, fant ut at det hadde vært tøft å være tattovør, jeg besøkte folka på gamleskolen, Begynte å bli med Malin opp på Kafeén på Stange, Fest fest feest! litt mer skole og kjærlighet.

 

Gidder ikke skrive om oktober i og med at det ikke har gått så mange dagene av denne mnd. :p

Nå hadde jeg liksom tenkt til å legge til noen bilder og sånn, men det tillater ikke blogg.no dessverre -.-'
Så da kan jeg lage ett bilde innlegg i mra med noen bilder fra det siste året. :)
Detta ble ett litt langt innlegg men.. Dere overlever vel håper jeg?

Vil bare si at en person som burde vurdere å lese mine gamle innlegg er Stein Robin.. haha Du står jo overalt nesten! :O Du kommer helt sikkert til å le! Det gjorde ihvertfall jeg ;p haha

 

Hvor lenge har du blogget?

 

Blogges ;)

4 kommentarer

Nora

06.okt.2010 kl.23:32

grattis da ;)

Linda, kakemonster <3

06.okt.2010 kl.23:35

congratz :)

Minimaddy

06.okt.2010 kl.23:57

Ta en titt på min blogg og kanskje kommentere i senere tid ? :)

Winnie

07.okt.2010 kl.16:34

Takk takk :))

Skriv en ny kommentar

winniejohnsendisenmyren

winniejohnsendisenmyren

17, Sør-Odal

Skriver om det meste som faller meg inn, men mest om hva som skjer i min hverdag. ;)

Kategorier

Arkiv

hits