Just the way you are!

Tror det eller ei, det begynte å snø i går! :O Og jeg satt og så for meg hele verden gå under og at vi skulle våkne i dag tidlig med DET snølasset ute.. Men neida! Ga seg etter en liten stund. Gudskjelov! Liker ikke snø i det hele tatt! Eneste tida vi må ha snø er i jula. Ingen jul uten snø!

Men nok klaging, i går/ i natt var jeg borte hos Emil og Tommy og drakk litt. Kom noen flere etterhvert og det ble en fin kveld. haha måtte nesten le da jeg var den første som kom og jeg ikke fikk lov til å gå etter at de andre var gått.. eller gått og gått.. kan vel nesten kalle det noe annet men :p hoho Så av og til lønner det seg faktisk å være stille og sjenert. Tenk det du, det skulle man ikke tro! haha! :D

Fikk jo også vite at det var noen som ikke likte meg i det hele tatt i går.. Haha egentlig litt latterlig i og med at jeg ikke har snakka med personen en gang :p men men..

Nå sitter jeg her alene.. De andre i huset er på Hamar ellrno og ser på søstra mi spiller fotballkamp. Ellers vet jeg ikke helt hva som skjer i dag. Barnepike i kveld antar jeg, for mamma skal jobbe. Mamma og kjæresten kom jo hjem i går og de hadde med seg mye fint! Jeg fikk nike sokker, björn borg boxere, DKNY parfyme, Napapijri genser (skrev jeg det riktig mon tro?) , D&G veske og chanel belte. :p Kjempefine ting!

 


Bruno Mars - Just the way you are

 

Hva bedrev du på fredagskvelden?
Skal i dag?

 

Blogges ;)

3 kommentarer

<3marika

23.okt.2010 kl.12:33

elsker den sangen! :D

Helene & Espen

23.okt.2010 kl.12:35

heei ! ville bare si at bloggen din er elsk , har ikke kommentert tidligere men skal begynne med det :) er fast leser <3

hadde satt pris på en kommentar tilbake.

Siljevdv

23.okt.2010 kl.12:41

Jeg slappet av i går, og så x-faktor sammen med noen venninner :-) I dag skal jeg på shopping :-D

Skriv en ny kommentar

winniejohnsendisenmyren

winniejohnsendisenmyren

17, Sør-Odal

Skriver om det meste som faller meg inn, men mest om hva som skjer i min hverdag. ;)

Kategorier

Arkiv

hits